• Návrat do škôl - dôležitá informácia

          • Vážení rodičia,

            venujte prosím pozornosť tomuto oznámeniu  pred vstupom detí do nového školského roka 2022/23.

            Z dokumentu "Zelená otvoreným školám" vydaným MŠVVaŠ SR vyplýva zákonným zástupcom nasledovné:

            "Rodič predkladá pri nástupe do školy a po každom prerušení dochádzky do školy a školského zariadenia v trvaní 5 a viac po sebe nasledujúcich vyučovacích dní (víkendy a sviatky sa nepočítajú) „Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti“ dieťaťa/žiaka. V prípade, že rodič nepredloží „Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti“, dieťa/žiak sa považuje za príznakového, a je potrebné, aby rodič kontaktoval všeobecného lekára pre deti a dorast, ktorý ho bude ďalej usmerňovať. Ak dieťa/žiak neprišiel v sprievode rodiča do školy a nepredložil „Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti“, je potrebné dieťa/žiaka umiestniť do izolačnej miestnosti a bezodkladne kontaktovať rodiča."

            Preto Vás prosíme, aby ste dané "Vyhlásenie o bezpríznakovosti" potvrdili najlepšie prostredníctvom EduPage (konto rodič), v sekcii Žiadosti/Vyhlásenia, prípadne ho dieťa prinesie prvý školský deň v papierovej podobe. Tlačivo nájdete na konci tohoto oznamu alebo vytlačené pod schránkou pred budovou školy od 2.9.2022.

            Potvrdenie o bezpríznakovosti nájdete tu: Bezpriznakovost.pdf

            Celý dokument "Zelená otvoreným školám" nájdete na tomto odkaze: Zelená otvoreným školám

            Mgr. Viera Mladenová

            riaditeľka školy     

          • Nástup do školy - informácie

          • Vážení rodičia, milí žiaci.

            • Školský rok 2022/2023 sa začína v pondelok 5.9.2022. Slávnostné otvorenie školského roka bude pred budovou školy o 8,30 hod.. Stačí keď deti prídu pred budovu školy o 8,30 hod.
            • Po slávnostnom otvorení  pôjdu žiaci so svojimi triednymi učiteľmi do tried. Do triedy môžu ísť spolu s deťmi iba rodičia prvákov, kde dostanú úvodné informácie od triednej pani učiteľky.
            • v prvý deň školského roka nie je v prevádzke ŠKD ani ŠJ pre žiakov školy. Žiaci idú domov hneď po skončení úvodných informácií s triednymi učiteľmi - t.j. cca o 10,00 hod.
            • riadna prevádzka ŠKD začne v utorok 6.9.2022 (ranná o 6,45 hod, popoludní do 16,30 hod.)
            • ŠJ pre žiakov školy bude v prevádzke od utorka 6.9.2022. Žiaci, ktorí ešte nie sú prihlásení na stravovanie môžu sa prihlásiť u vedúcej ŠJ v piatok 26.8., v utorok 30.8. a v stredu 31.8.2022, poprípade môžu vypísaný zápisný lístok vhodiť do schránky pred budovou školy do 31.8.2022. Tlačivo nájdete na stránke školy.
            • sledujte prosím stránku školy kde budú postupne dopĺňané ďalšie dôležité informácie k začiatku školského roku.