• Darujte nám 2% - ĎAKUJEME :)

          • Milí rodičia a priatelia školy,

            darujte nám 2% z vašich daní, ktoré nám pomôžu pri modernizácii vybavenia školy, na nákup moderných učebných pomôcok a podobne. Každé euro nám pomôže a budeme vám veľmi vďační. Našim žiakom chceme dopriať čo najlepšie podmienky na vyučovanie. Ďakujeme v mene našich žiakov, vašich detí :)

            Vypísané a podpísané vyhlásenie spolu s potvrdením, ktoré vám vydá zamestnávateľ, nám môžete hodiť v obálke s označením "OZ Školáčik" do schránky pred školou a všetko ostatné urobíme za vás.

            ĎAKUJEME v mene našich žiakov!!!

            Vyhlásenie si môžete stiahnuť tu, alebo v tlačenej podobe na vrátnici školy:

            Vyhlasenie_2022.pdf

          • Bezpríznakovosť - pripomienka

          • Vážení rodičia,

            dovoľujeme si vám pripomenúť, že po prázdninách, ktoré trvali viac ako 3 dni, treba cez edupage poslať potvrdenie o bezpríznakovosti. Ďakujeme 

          • RAJO - oficiálne stanovisko

          • Vážené vedenie školy, milí rodičia,

            vďaka promptnej reakcii Ministerstva pôdohospodárstva a verejnému prísľubu ministra navýšiť dotáciu na Školské mlieko pre školský rok 2022/2023 opätovne od 17.2.2023 spúšťame predaj dotovaných mliečnych výrobkov RAJO.

            Nevyhodnotili sme zvýšený záujem detí o mlieko správne, vyčerpali sme prostriedky z programu na dodávku dotovaného mlieka do škôl skôr a včas sme to smerom k MPRV SR nekomunikovali. 

            Veľmi si tento prístup ministerstva vážime a Vám ďakujeme za trpezlivosť počas riešenia vzniknutej situácie.


                                                                                                                                                Tím školské mlieko

                                                                                                                                                      RAJO s.r.o.

            Oficiálne stanovisko nájdete tu: RAJO_oznam_skoly_17.2.2023.docx​​​​​​​

          • Jarné prázdniny

          • Jarné prázdniny budú v čase od 20.02. do 24.02.2023. Nástup po prázdninách v riadnom režime bude v pondelok 27.02.2023.

            V čase jarných prázdnin nie je v prevádzke ŠKD ani ŠJ pre žiakov školy.

            V obmedzenom režime pre vopred prihlásené deti bude iba MŠ.

          • Kúzelná fyzika už aj v ZŠ Vištuk

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Kúzelná fyzika už aj v ZŠ Vištuk.

            Dnes sa naši žiaci zúčastnili zábavno - vzdelávacieho programu Kúzelná fyzika. Gyroskop, miešanie farieb, levitáciu magnetov, či vedenie elektrického prúdu telom človeka a mnoho ďalšieho mohli vidieť naši žiaci cez rôzne zaujímavé pokusy, ktoré im predviedol pán Michal Figura z Prešova. Veríme, že pokusy, ktoré žiaci videli, ich presvedčili o tom, že s fyzikou sa stretávame v bežnom živote každý deň a že nie je až taká nudná a ťažká. Musíme však našich žiakov aj pochváliť, nakoľko preukázali množstvo vedomostí z tohto predmetu. Pre mladších žiakov bol pán Michal možno len kúzelníkom, no veríme, že aj mladšie ročníky zaujali jednoduché fyzikálne deje a motivovali ich do budúceho štúdia prírodných vied, akou je aj fyzika.

          • PRIPOMIENKA

          • Pripomíname týmto triedne rodičovské združenia (všetky triedy), ktoré sa uskutočnia dnes - 8.2.2023 o 17,00 hod. v kmeňových triedach. 6.trieda bude mať triedne rodičovské združenie o 17,30 vo svojej triede so zastupujúcou triednou učiteľkou p. Tarabovou.