• Slávnostné ukončenie školského roka 2022/23

          • Ďalší školský rok je úspešne za nami. Ďakujeme všetkým žiakom, rodičom, pedagogickým a nepedagogickým zamestnancom, obecnému úradu, pani starostke, rade rodičov a všetkým ostatným, ktorí priložili ruku k dielu....prajeme všetkým krásne leto plné zážitkov a zaslúženého oddychu a deviatakom veľa šťastia a úspechov v ďalšom štúdiu 🌞🌞🌞

          • Hľadá sa energia 2023

          • Naša školička opäť v TOP 8 najlepších riešiteľov súťaže Hľadá sa energia...

            V piatok, 23. júna, sa naši žiaci ôsmeho ročníka zúčastnili celoslovenskej súťaže Hľadá sa energia, ktorá oslavovala svoj 10. jubilejný ročník. Poslaním súťaže je rozšírenie vedomosti detí o energetike, ekológií, osvojení si zásad zodpovedného správania sa k životnému prostrediu a v neposlednom rade oživenie náplne voľného času mladej generácie. Naši žiaci pracovali v priebehu niekoľkých mesiacov na 4 náročných úlohách, ktoré preverili ich vedomosti, spoluprácu, manuálnu zručnosť i kreativitu. Zisťovali, čo ovplyvnilo cenu elektriny, projektovali solárnu školskú elektráreň, vydali sa po stopách fotovoltických článkov a hlavne si vyskúšali experimenty s jarnými lúčmi. Súťaže sa zúčastnilo spolu viac ako 60 tímov z celého Slovenska a náš tím TDoIEC (Lukáš Pavčo, Bohuš Gajdoš a Peter Čokina) sa kvalitne spracovanými úlohami prebojovali až medzi TOP 8 najlepších tímov zo Slovenska. Peter Čokina a Bohuš Gajdoš sa zúčastnili veľkého finále v ikonickej budove Elektrárne Piešťany, kde si zmerali svoje sily s ostatnými postupujúcimi. Našu školu statočne reprezentovali a získali krásne 5. miesto. Srdečne našim chlapcom blahoželáme a tešíme sa z ich úspechu :)

          • Organizácia posledného týždňa

          • Vážení rodičia, milí žiaci.

            Blíži sa koniec školského roka a posledný týždeň bude upravená organizácia nasledovne:

            Pondelok - 26.6.2023 - II. stupeň - Účelové cvičenie - teoretická časť

            Utorok - 27.6.2023 - II. stupeň - Účelové cvičenie - praktická časť

                                           - I. stupeň - Cvičenie v prírode

            Od pondelka do štvrtka budú všetci končiť 4. vyučovacou hodinou - t.j. o 11,40 hod. Inštrukcie o odovzdávaní kníh a pod. dostanú žiaci od svojich triednych učiteľov.

            Piatok - 30.6.2023 - Slávnostné ukončenie školského roka o 8,00 hod. pred budovou školy a následné odovzdávanie vysvedčení v triedach. Po odovzdaní vysvedčení idú žiaci domov. ŠKD bude v prevádzke do 16,00 hod.

          • Zakladáme anglickú knižnicu...

          • Na hodinách angličtiny žiaci so záujmom čítajú anglické knižky. Pani učiteľka Čunderlíková založila žiacku knižnicu s anglickou literatúrou, kde si žiaci môžu tieto knižky požičiavať :) Knižnicu budeme v rámci finančných možností postupne dopĺňať. Prvé knižky nám zakúpila ZŠ s MŠ vo Vištuku, Rada rodičov pri ZŠ s MŠ vo Vištuku a OZ Školáčik. ĎAKUJEME v mene našich žiakov!!!

          • Prihlasovanie na stravu na školský rok 2023/2024

          • Vážení rodičia,

            ak máte záujem o stravovanie v školskej jedálni pre vaše dieťa v školskom roku 2023/2024, je potrebné do 15.7.2023 odovzdať vyplnenú prihlášku. Prihlášku si môžete stiahnuť tu: 5-2_Prihlaska_na_stravovanie_(3).rtf

            alebo si ju môžete vyzdvihnúť na vrátnici školy v tlačenej podobe.

            Vyplnené prihlášky môžete vhodiť do schránky pred školou najneskôr do 15.7.2023.

            Ďakujeme

          • Odhlasovanie zo stravy v týždni 19.6. - 23.6.2023

          • Vážení rodičia,

            v týždni od 19.6. do 23.6.2023 nebude možné z technických dôvodov odhlasovanie zo stravy prostredníctvom aplikácie strava.cz ani prostredníctvom emailu. V prípade potreby treba odhlasovať telefonicky na čísle 033/6446 440.

            Ďakujeme za porozumenie. 

          • Predbežné zisťovanie záujmu - desiata / olovrant

          • Vážení rodičia, 
            touto cestou Vás žiadam o vyjadrenie záujmu / nezáujmu (cez edupage - prihlasovanie/ankety) o odoberanie desiaty a olovrantu v školskej jedálni pre vaše dieťa v školskom roku 2023/2024. Prosím za každé dieťa vyjadriť zvlášť názor. Prosím o vyjadrenie sa do 21.6.2023 do 14,00 hod. 

            Aktuálne stravné za desiatu na deň:
            Žiak - 1. stupeň: 0,70 €
            Žiak - 2. stupeň: 0,75 €

            Aktuálne stravné za olovrant na deň:
            Žiak - 1. stupeň: 0,60 €
            Žiak - 2. stupeň: 0,65 €

            Ďakujem, Mladenová

          • Letný ŠKD

          • Letný ŠKD bude v termíne od 3.7.2023 do 14.7.2023. Prevádzka bude od 7,30 do 16,30 hod. Prevádzka bude iba pre vopred prihlásené deti, ktoré sa prihlásili cez edupage. 

          • Riaditeľské voľno 12.6.2023

          • Riaditeľka Základnej školy s materskou školou vo Vištuku v súlade so zákonom 245/2008 Z.z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov (podľa § 150 ods.5) oznamuje, že dňa 12 .06.2023 udeľuje žiakom základnej školy riaditeľské voľno z prevádzkových, bezpečnostných a technických dôvodov. V tento deň bude na budove školy prebiehať montáž fotovoltických panelov.

            V prevádzke nebude ani ŠKD.

            MŠ bude v prevádzke (cez zadný vchod).

            Mgr. Viera Mladenová

          • Oznámenie

          • Vzhľadom k tomu, že dnes nevyšlo ideálne počasie na montáž fotovoltických panelov (firma ráno telefonicky kvôli dažďu zrušila montáž), bude táto montáž presunutá na náhradný termín, o ktorom budeme včas informovať. Veríme, že si deti aspoň užili pohodové voľno :) 

          • ŠvP Tatranská Lomnica - 1. deň

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album ŠvP Tatranská Lomnica - 1. deň.

            Dnes začína našim žiakom 2. - 4. ročníka škola v prírode v Tatranskej Lomnici. Cestu vlakom si užili ako sa patrí. Už sú aj vybalení, podojedali všetko čo im rodičia nabalili a hneď sa išli vybehať na čerstvom tatranskom vzduchu. Držíme im palce aby sa aj počasie "umúdrilo" a oni si užili celý týždeň :) ...fotografie budeme postupne aktualizovať a pridávať každý deň :)