• Lyžiarsky výcvik

          • V dňoch 23.1 - 27.1.2023 prebieha lyžiarsky výcvik našich žiakov v lyžiarskom stredisku Čertov - Lazy pod Makytou. Naši lyžiari pricestovali v poriadku, sú už ubytovaní. Keďže je tam slabý signál, je možné, že vám na vaše správy nebudú hneď odpovedať. Nebojte sa o nich, sú v dobrých rukách našich učiteliek.

            Prajeme im veľa snehu a krásnu lyžovačku.

          • Rodičovské združenie + info

          • Na hodnotiacej pedagogickej rade (dňa 19.1.2023) za 1. polrok školského roka 2022/23 bolo vzhľadom na časté absencie žiakov na druhom stupni počas ohlásených písomných prác (cez edupage) schválené, že žiak, ktorý nebude písať takúto ohlásenú písomnú prácu bude mať zapísané v elektronickej žiackej knižke písmeno "a" (absencia), ktoré sa v žiackej knižke zobrazí ako 5. Po dopísaní si písomnej práce učiteľ zmení túto známku na takú, ktorú žiak z písomnej práce dostane.

            Bližšie informácie sa dozviete na triednych rodičovských združeniach dňa 8.2.2023.

            Triedne rodičovské združenia sa uskutočnia v stredu 8.2.2023 o 17,00 hod. v kmeňových triedach.

            Žiaci 6. ročníka budú mať triedne rodičovské združenie vo svojej triede o 17,30 hod.

          • 8. Valentínsky ples

          • Rada rodičov pri ZŠ s MŠ vo Vištuku Vás srdečne pozýva na 8. Valentínsky ples dňa 11.2.2023. Predpredaj vstupeniek viď na plagáte. Výťažok z plesu bude použitý pre potreby ZŠ s MŠ vo Vištuku. 

            Zároveň prosíme tých, ktorí môžu podarovať ceny do tomboly aby ich priniesli do kancelárie vedenia ZŠ s MŠ vo Vištuku najneskôr do 10.2.2023. Veľmi pekne ďakujeme za spoluprácu a tešíme sa na Vás na plese :)

          • Bezpríznakovosť

          • Vážení rodičia,

            ešte stále platí, že pred nástupom po viac ako troch dňoch chýbania, treba poslať cez edupage bezpríznakovosť. Preto vás prosíme, nezabudnite pred nástupom dieťaťa poslať cez Edupage Potvrdenie o bezpríznakovosti. Môžete aj v papierovej forme. Taktiež pripomíname, že pokiaľ máte zájujem o AG samotesty, môžete si ich prísť vyzdvihnúť do kancelárie vedenia školy (vyzdvihnúť si ich môžu aj žiaci).  Ďakujeme